Opvangouders gezocht

Overweeg je om gezinshuis- of pleegouder te worden? Wij zijn op zoek naar (professionele) opvoeders die uithuisgeplaatste broertjes en zusjes samen kunnen opvangen en het ouderschap met de ouders willen delen. De inzet van Simba Familiezorg is erop gericht dat kinderen uiteindelijk veilig kunnen terugkeren naar huis.

Heb je een of meer plekken vrij?

Als je al gezinshuis- of pleegouder bent, dan weet je hoe belangrijk het is dat kinderen in een veilige, vertrouwde omgeving kunnen opgroeien. En hoe ingrijpend een uithuisplaatsing is. In zo’n situatie hebben broertjes en zusjes veel steun aan elkaar. Simba Familiezorg doet er samen met jeugdhulpaanbieders alles aan om te zorgen dat kinderen uit één gezin samen kunnen blijven als dat (tijdelijk) niet thuis lukt. Het doel van onze zorg is dat zij uiteindelijk veilig terugkeren naar huis. Daarvoor bieden we langdurig intensieve ondersteuning aan de ouders, versterken we het netwerk van het gezin en werken we nauw samen met gezinshuis- en pleegouders.

Denk je dat Simba Familiezorg iets kan betekenen voor de kinderen die je opvangt? Of wil je open plekken beschikbaar stellen voor de opvang van broertjes en zusjes? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt ons bereiken via simbafamiliezorg@soskinderdorpen.nl of bellen met projectleider Georgien Hakkert via 06-1534 5906.

Simba Familiezorg is onderdeel van SOS Kinderdorpen Nederland. Lees meer over onze familieversterkende zorg, over wat we van opvangouders verwachten en wat we je kunnen bieden.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.