Coronanieuws: huisbezoek weer mogelijk

Simba Familiezorg ondersteunt gezinnen waarvan de kinderen (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen. Dankzij versoepeling van de coronamaatregelen kunnen onze familiebegeleiders weer op huisbezoek. Zij begeleiden kinderen en ouders bij het herstel van familierelaties en dragen zo bij aan hereniging van gezinnen. Uiteraard volgen we bij elk contact de richtlijnen van het RIVM. Dat wil zeggen dat er alleen huisbezoek plaatsvindt als het mogelijk is 1,5 meter afstand te houden en als niemand van de betrokkenen griep- of verkoudheidsverschijnselen heeft.

Heb je vragen over onze zorg in verband met de coronacrisis of zoek je ondersteuning voor een gezin? Neem dan contact op via simbafamiliezorg@soskinderdorpen.nl of met projectleider Georgien Hakkert. Zij is bereikbaar via georgien@soskinderdorpen.nl en 06 – 1534 5906.

Simba Familiezorg is een initiatief van SOS Kinderdorpen Nederland. Wij zetten ons in voor een samenleving waarin alle kinderen veilig en gezond kunnen opgroeien binnen hun eigen familie.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.