Familiegerichte zorg voor gezinnen gaat door

Kosovo kinderdorp moeder en dochter

De maatregelen in verband met de coronapandemie raken de hele samenleving. Juist in deze tijd is hulp voor gezinnen die het moeilijk hebben hard nodig. Het werk van Simba Familiezorg gaat dan ook onverminderd door. Wij blijven kinderen en ouders ondersteunen om familierelaties te herstellen en bij te dragen aan hereniging van gezinnen. Hierbij volgen we de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat we vrijwel uitsluitend telefonisch of via beeldbellen overleggen. Ook het contact tussen kinderen die (tijdelijk) in een opvanggezin verblijven en hun familie verloopt grotendeels digitaal.

Heb je vragen over onze zorg in verband met de coronacrisis of zoek je ondersteuning voor een gezin? Neem dan contact op via simbafamiliezorg@soskinderdorpen.nl of met projectleider Georgien Hakkert. Zij is bereikbaar via georgien@soskinderdorpen.nl en 06 – 1534 5906.

Simba Familiezorg is een initiatief van SOS Kinderdorpen Nederland. Wij zetten ons in voor een samenleving waarin alle kinderen veilig en gezond kunnen opgroeien binnen hun eigen familie.

Sorry

De versie van de browser die je gebruikt is verouderd en wordt niet ondersteund.
Upgrade je browser om de website optimaal te gebruiken.